Waarom kiezen voor laser skin rejuvenation door middel van de Mixto SX fractionele laser?
Met de Mixto SX fractionele laser bereikt u dezelfde resultaten als die van een klassieke rejuvenation met de CO² Laser, maar zonder de risico’s en nadelen van de vroegere klassieke behandeling. De behandeling kan volledig gebeuren zonder verdoving. De behandeltijd zelf is vrij kort (30 tot 60 minuten) en slechts een korte herstelperiode van 5 dagen dient in acht genomen te worden. De Mixto SX fractionele laser combineert veiligheid en eenvoud met een grote doeltreffendheid.

Welke huidtypes komen in aanmerking voor een  laser skin rejuvenation door middel van de Mixto SX fractionele laser?
De Mixto XS fractionele laser is geschikt voor de behandeling van alle huidtypes en kan ook gebruikt worden voor gevoelige zones zoals de hals, de décolleté en de handen. Dit komt doordat de instellingsmodus van het toestel dermate gesofisticeerd is dat er een zeer grote range van dieptewerking en kracht mogelijk is.

Wat zijn de effecten van laser skin rejuvenation door middel van de Mixto SX fractionele laser?
 Het onmiddellijk samentrekken van de collageenvezels
 Verbetering van de strakheid van de huid.
 Verbetering van de huidstructuur
 Verfijning van de poriën
 Verwijdering van pigmentstoornissen, fijne rimpeltjes, acné littekens en andere structurele onregelmatigheden.
 Aanmaak van nieuw collageen: De warmteontwikkeling tot diep in de dermis, zorgt voor de stimulatie van collageenproductie waardoor er aanmaak van nieuw collageen plaatsvindt. Deze collageenproductie zorgt voor een secundaire verstrakking van de huid.

Wat zijn de ongemakken tijdens de herstelperiode na de behandeling ?
De patiënt ondervindt na de behandeling een branderig gevoel dat 30 minuten tot 2 uur kan aanhouden. Na de behandeling ontstaat er een roodheid van de huid. Na twee dagen zal deze roodheid geleidelijk evolueren naar een meer bruine teint die op 5 dagen volledig normaliseert. Vanaf de 2e dag na de behandeling is het reeds mogelijk maquillage te gebruiken. 

Welke nazorg is verreist?
De eerste 5 dagen na de behandeling dient een specifieke hydraterende crème te worden gebruikt gevolgd door een regenererende crème die tot een maand na de behandeling gebruikt dient te worden.
Uiteraard moet, zoals na alle laserbehandelingen, tot een maand na de behandeling een totale zonbeschermer worden gebruikt. Verder dienen geen specifieke maatregelen genomen te worden.

Mag de Mixto SX gebruikt worden in combinatie met fillers?
Fillers kunnen gecombineerd worden met fractioneel laseren. Wel dient men en tussentijd van 2 weken in acht te nemen tussen een behandeling met fillers en een laserbehandeling.
Zones waar permanente fillers (zoals silicone) werden gebruikt worden best niet behandeld.

Kan de Mixto x laser gebruikt worden in combinatie met en chirurgische lifting?
Uiteraard, dit is een veel gebruikte combinatie van behandelmethodes. De behandeling zal het effect van een lifting optimaliseren, littekens minimaliseren en de kwaliteit van de huid verbeteren.

Hoeveel behandelingen zijn nodig voor een optimaal resultaat?
Oppervlakkige rimpels en kleine onregelmatigheden van de huid kunnen al na 1 behandeling verdwijnen maar diepere rimpels en acné littekens vragen meerdere behandelingen.

laser skin rejuvenation
© 2015 huid-lasercentrum.be | ontwikkeling : Sinergio | hosting : Sio Hosting