Voor veel gestelde vragen over een specifieke behandeling kan u klikken op de betreffende behandeling in het linkermenu. Hieronder vindt u de meest gestelde algemene vragen over het Huid- en Lasercentrum van Claudine Delbaere.


Is het Huid- en Lasercentrum vlot bereikbaar?

Onze vestiging in Aalst: 
Capucienenlaan 35, 9300 Aalst, 053 78 80 54
Aangezien het Huid- en Lasercentrum niet midden in maar aan de rand van de stad Aalst is gelegen, is het Huid- en Lasercentrum zeer vlot bereikbaar. Het bevindt zich immers op nauwelijks een paar honderd meter van de E40 en op een verbindingsweg naar de omringende dorpen en steden.

Onze vestiging in Knokke:
Residentie Amalfi, P. Parmentierlaan 140/0.1, 8300 Knokke, 050 62 62 66
De straat is een parallelle baan van de Lippenslaan, gelegen tussen de Lippenslaan en het Casino en op 15 minuten wandelafstand van het station.


Waar en wanneer kan ik terecht voor informatie over de verschillende behandelingen?
Voor al uw telefonishe vragen kan u 6 dagen per week van 9u tot 19u terecht op volgend telefoonnummer: 0475 26 84 60.
U kan eveneens via mail alle inlichtingen bekomen via de contactpagina op deze website.
Geheel vrijblijvend kan u steeds in het Huid- en Lasercentrum te Aalst terecht voor bijkomende vragen en inlichtingen. Dit echter enkel na afspraak.

Waarom kiezen voor Huid- en Lasercentrum ?
Het Huid- en Lasercentrum van Claudine Delbaere kan terugblikken op 30 jaar ervaring in schoonheidszorgen en hoogtechnologische esthetische behandelingen. In de loop der jaren heeft dit instituut zich omringt met een team van artsen en ervaren therapeuten om deze hoogtechnologische behandelingen onder medische supervisie te optimaliseren en toe te passen. Hiervoor maakt Huid- en Lasercentrum gebruik van de diensten van medSkin. Dit laat ons toe de activiteit van het instituut en het behandelaanbod niet alleen aanzienlijk te verruimen, maar ook kwalitatief naar een hoger niveau te brengen.

veelgestelde vragen
© 2015 huid-lasercentrum.be | ontwikkeling : Sinergio | hosting : Sio Hosting