Een uitgebalanceerd en verantwoord proteïne dieet vormt tot op vandaag nog steeds de snelste en meest efficiënte manier om gewicht te verliezen zonder aan spiermassa in te boeten. Het is dé methode bij uitstek om een snelle verbranding van het vetweefsel te bekomen zonder een hongergevoel.

Dankzij het medSkin Certified Nutrition Program (klik hier voor meer info) ontstaat er een 100% natuurlijk biochemisch proces (ketose) die een verlies van 7 à 10 kg vetweefsel per maand met behoud (en zelfs toename) van spierweefsel mogelijk maakt. Na het bereiken van het streefgewicht wordt er bovendien een doeltreffende stabilisatiefase ingelast teneinde een herval te voorkomen.

Oog voor detail, begeleiding en continuïteit zijn voor Huid- en Lasercentrum  dé parameters die van dit dieet een succesverhaal voor elk individu maken.

Waar Huid- en Lasercentrum een grote meerwaarde kan bieden is dat u niet alleen kan beschikken over een team van dietisten en voedingsconsulenten, maar  indien gewenst, tevens kunt genieten van de begeleiding van mentale en fysieke coaches die u stap na stap begeleiden in het versterken van uw mentale en fysieke kracht om van dit programma een volwaardig succes te maken.

Praktisch start het medSkin Certified Nutrition Program afslankingsprogramma met een uitgebreid gesprek om uw levenswijze in kaart te brengen. U wordt meteen attent gemaakt op foute eetgewoontes. Ook uw metabolisme wordt in kaart gebracht via een lichamelijk onderzoek en een aantal specifieke testen. Op die manier kunnen we achterhalen of de calorieverbranding wel normaal verloopt. Als dit niet zo is, kunnen we via maatregelen het metabolisme weer normaliseren. Op die manier worden de ingenomen calorieën optimaal verbrand.

Om het metabolisme te verhogen, wordt het programma indien nodig uitgebreid met een op maat gemaakt bewegingsprogramma.

heupen.jpg
verantwoord afslanken
© 2015 huid-lasercentrum.be | ontwikkeling : Sinergio | hosting : Sio Hosting