permanente_makeup.jpgWelke vrouw droomt er niet van om elke ochtend keurig opgemaakt uit bed te stappen? Sinds een tijdje kan het, dankzij permanente make-up.
Bij permanente make-up wordt met een ultrafijn, steriel wegwerpnaaldje in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof aangebracht, zoals bij een tatoeage. Zo kan bv de lipomtrek gecorrigeerd worden, de oogcontouren benadrukt of de wenkbrauwen perfect bijgetekend. Het resultaat is een natuurlijk ogende make-up die twee tot vijf jaar zichtbaar blijft.

Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier te accentueren, wordt er een verbetering van het natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan probleemloos make-up aangebracht worden over de permanente make-up, bv bij een avondmaquillage.
Het grote verschil met tatoeage is dat permanente make-up niet echt definitief is. De pigmentstof gaat niet dieper dan de bovenste huidlaag en ‘slijt’ er door het natuurlijk celvernieuwingsproces gewoon weer af. Maar intussen kan je er wel mee douchen, zwemmen, … kortom op elk moment van de dag zie je er onberispelijk uit.

Voor mensen met weinig tijd is het natuurlijk erg gemakkelijk dat ze zich niet elke ochtend hoeven op te maken. Maar ook wie gevoelig of allergisch is voor make-up producten heeft veel baat bij permanente make-up.

Dankzij de aanbreng van een verdovende crème is deze behandeling bovendien zo goed als pijnloos.
Na de behandeling wordt er ook een verzorgende crème aangebracht die nog een 5-tal dagen na de behandeling gebruikt dient te worden. Tevens wordt er een 2e afspraak vastgelegd voor een gratis nabehandeling in het geval dat sommige punten dienen bijgewerkt te worden.

   pm2.jpg    pm3.jpg    pm4.jpg    pm5.jpg
 pm6.jpg  pm7.jpg  pm8.jpg  pm9.jpg
       
          pm1.jpg  pm10.jpg       
         
permanente make-up
© 2015 huid-lasercentrum.be | ontwikkeling : Sinergio | hosting : Sio Hosting