rejuvenation.jpg De plastische chirurgie beschikt tegenwoordig over verschillende methodes om veroudering van het gelaat te behandelen. Inmiddels zijn we ook vertrouwd met de limieten en de nadelen van deze ingrepen: een langdurige werkonbekwaamheid tijdens de herstelperiode, ontsierende littekens en de risico’s die verbonden zijn aan een algemenen verdoving.

Gelukkig bestaat er een alternatief: lifting en versteviging van de huid d.m.v. de Mixto SX fractionele laser. Hiermee beschikken we over een techniek om probleemzone’s te behandelen zonder al deze nadelen. Deze methode is een haalbare en effectieve oplossing voor een steeds groter aantal personen die een zo natuurlijk mogelijk resultaat wensen, maar dan zonder chirurgie of algemene verdoving.


Deze techniek is een geschikte oplossing voor:

Wie een liftend effect wil bekomen op bepaalde plaatsen in het gelaat zoals de wenkbrauwen, de wangen of de hals
Wie een vermoeide uitstraling heeft door beginnende verslapping van de gelaatsweefselsWie eerder reeds een chirurgische lifting ondergaan heeft en waar nog een kleine correctie nodig is

Volgende problemen kunnen dankzij deze techniek verholpen worden:

Verzakking van de wenkbrauwen (een verwijdering van overtollig weefsel van het ooglid is echter niet mogelijk)Verzakking van het jukbeen, waardoor de neus-lip-plooi doorbuigtVerzakking van de wangen (hangwangen)
Verzakking van de hals en de onderste kaakrandFijne rimpeltjes en groeven in het gelaat

Werking

Bij fractionele laserbehandelingen wordt de huid fractioneel behandeld met microspots laserlicht ter grootte van een pixel. Deze zorgen voor een inkrimpingseffect ter hoogte van de epidermis waardoor lifting van de huid bekomen wordt. Bovendien dringt deze zelfde puls door tot diep in de dermis waar het laserlicht de aanmaak van collageen stimuleert en versterkt. Hierdoor wordt een versteviging en een verdikking van de onderliggende steunweefsels van de huid bekomen waardoor de huid aan elasticiteit wint.

Dit type behandelingen onderscheiden zich duidelijk van de vroegere skin rejuvenation lasers waarbij ofwel de volledige epidermis behandeld werd met laserlicht (geen microspots) met het risico op pigmentstoornissen achteraf, of waarbij er enkel warmte tot in de dermis werd gebracht waardoor er onvoldoende lifting-effect werd bekomen. 

Deze fractionele behandeling van de huid biedt een aantal ontegensprekelijke voordelen:

de precieze doseerbaarheidveiligheid  (minder opwarming)werkt bij alle huidtypes/huidskleurenhet comfort tijdens en na de behandelingvereist enkel cosmetische nazorgde snellere hersteltijdde quasi pijnloze toepassingende niet vereiste anesthesiegeen kans op complicatie

Laser Lifting
© 2015 huid-lasercentrum.be | ontwikkeling : Sinergio | hosting : Sio Hosting