resurfacing.jpg  Extreme grove en onregelmatige huidtextuur kan ontstaan als gevolg van acné, van overmatige blootstelling aan extreme weersfactoren of van onvoldoende geheelde littekens. De enige manier om dit afdoende te behandelen is d.m.v. het vernieuwen van het huidoppervlak (skin  resurfacing).

Huid- en Lasercentrum kiest hierbij voor de Mixto SX fractionele laser die een vernieuwing van het huidoppervlak bekomt door fractionele microspots van laserlicht aan te brengen ter hoogte van de epidermis. Deze microspots zorgen voor een geleidelijke vernieuwing van de epidermis waardoor er geen open wonden ontstaan, er een minieme nazorg vereist is en de cliënt zijn werkzaamheden na een 5-tal dagen terug kan hervatten.

Fractioneel laseren biedt ontegensprekelijk een voordeel in vergelijking met vroegere technieken waarbij gans de epidermis d.m.v. laserlicht werd verwijderd wat enkel mogelijk was in ziekenhuizen onder algemene verdoving en onder strikte stereliteitsvoorwaarden, met een lange herstelperiode tot gevolg.

Aangezien veiligheid en comfort van de cliënt hier op de eerste plaats komen, zijn voor een perfect resultaat verscheidene behandelingen nodig.
Laser Huidverbetering
© 2015 huid-lasercentrum.be | ontwikkeling : Sinergio | hosting : Sio Hosting