pigmentstoornissen.jpgAls gevolg van zonschade, zwangerschap, hormonale onbalans of huidveroudering kunnen er zich op de meest blootgestelde delen van de huid donkere vlekken manifesteren, deze worden ook wel eens ouderdomsvlekken genoemd.

Daardoor heeft men vaak de indruk dat de huid er ouder uitziet dan hij in werkelijkheid is. Door de efficiënte behandeling van deze pigmentstoornissen bekomt men niet alleen een verwijdering van deze storende donkere vlekken maar bovendien ziet de huid er ook jonger en frisser uit.
Een doeltreffende manier om de normalisering van de huidpigmentatie te bekomen is fractioneel laseren.


Huid- en Lasercentrum kiest hierbij voor fractioneel laseren met de Mixto SX laser. Door de diepe inwerking van deze Mixto SX laser tot aan de basaalcellen (die verantwoordelijk zijn voor aanmaak van pigmentatie) kan een zodanige huidregeneratie bekomen worden dat de teint en pigmentatie van de huid hierbij zichtbaar wordt geëgaliseerd.

Deze zachte techniek waarbij de huidpigmentatie fractioneel, dus geleidelijk aan, wordt geëgaliseerd is absoluut veilig en zonder enig risico op nevenwerkingen zoals infectie, littekenvorming of werkonbekwaamheid. Bovendien is deze behandeling zo goed als pijnloos.

behandeling van pigmentstoornissen
© 2015 huid-lasercentrum.be | ontwikkeling : Sinergio | hosting : Sio Hosting