U ziet er vermoeid uit ... maar u bent het niet!

Naarmate we verouderen, verandert onze huid. Mettertijd,begint het natuurlijke volume van de jeugdige huid af te nemen en tekenen lijntjes en huidplooien zich duidelijker af.

Gecombineerd met het verminderen van het onderhuidse vetweefsel geeft dit de huid een minder ‘gevuld’ en glad aspect waardoor de expressie van het gelaat extra getekend wordt door de tijd en de zwaartekracht.

In de classificatie van rimpels is er een onderscheid te maken tussen dynamische rimpels, veroorzaakt door spiercontracties en niet-dynamische rimpels die hoofdzakelijk te wijten zijn aan het verlies van huidkwaliteit en huidspanning.
  Behandelingen

Huid- en Lasercentrum kiest voor een uiterst geavanceerde en langdurig doeltreffende oplossing voor de behandeling van zowel dynamische als statische rimpels.

Tevens zorgen wij voor optimaal comfort tijdens en na de behandeling.

Tevens zorgen wij voor optimaal comfort tijdens en na de behandeling.

Indien U meent voor een antirimpel behandeling in aanmerking te komen kan U een afspraak maken met onze cosmetische arts.

De arts zal uw gelaat analyseren en uitleggen wat de mogelijke behandelingsmethoden zijn en welke resultaten U kan en mag verwachten.

Wij streven een zo natuurlijk mogelijk uiterlijk na zonder verlies van emotionele expressie.
Het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten ( FAGG) meldt ons dat het ingevolgde de geldende wetgeving verboden is om reclame, zelfs onrechtstreeks, te maken voor voorschriftplichtige geneesmiddelen of voor implanteerbare hulpmiddelen indien deze reclame bestemd is voor het publiek.
Antirimpelbehandeling
© 2015 huid-lasercentrum.be | ontwikkeling : Sinergio | hosting : Sio Hosting