Huid- en Lasercentrum maakt voor zijn hoogtechnologische behandelingen in hoofdzaak gebruik van 3 types lasertoestellen: fractionele lasers, diodelasers en KTP-lasers.

fractionele_laser.jpg

Fractionele laser
Fractionele laserbehandelingen vormen dé doorbraak in het doeltreffend en veilig behandelen van huidveroudering, pigmentstoornissen, onregelmatige huidtextuur, littekens en striemen.
Huid- en Lasercentrum gebruikt voor zijn fractionele laserbehandelingen de
Mixto SX®, hét referentietoestel voor dit type behandelingen.

meer info
  diodelaser.jpg

Diodelaser
Succesvolle en permanente haarverwijdering kan enkel bereikt worden m.b.v. een doeltreffende diodelaser. Huid- en Lasercentrum koos voor de Light Sheer® Diodelaser die als enige doeltreffend genoeg is om zijn werking zelfs tot in de diepst gelegen haarwortels te laten doordringen. Dit toestel kreeg als enige van de Amerikaanse FDA de toelating om de term permanente ontharing te gebruiken. 

meer info
  velure_s5.jpg

Velure S5 Laser
Vasculaire letsels en couperose wordt het efficiënst behandeld d.m.v. het groene laserlicht van de Velure S5 Laser. Dit groene licht van deze vaatlasers wordt immers geabsorbeerd door de rode vaatjes die couperose en vasculaire letsels veroorzaken. De Velure S5 Laser werd door Huid- en Lasercentrum verkozen omwille van zijn bewezen doeltreffendheid en veiligheid.

meer info


Verder bieden wij in ons instituut een aantal dermato cosmetische behandelingen aan waarbij we gebruik maken van andere hoogtechnologische apparaten zoals mesotherapietoestellen, ultrasoontoestellen en endermologietoestellen.

 
behandelaanbod
© 2015 huid-lasercentrum.be | ontwikkeling : Sinergio | hosting : Sio Hosting