velure_s5.jpg "Voor de behandeling van zowel couperose als kleine vasculaire letsels op de benen heb ik zelden zo’n verbluffend resultaat gezien als bij een behandeling met de Velure S5 laser."
 
   Anouk Dupont, medewerkster van Huid- en Lasercentrum

Werking
Het groene licht van de Velure S5 laser wordt geabsorbeerd door de rode vaatjes die couperose en vasculaire letsels doen ontstaan. Deze rode vaatjes worden door het groene laserlicht verhit en door deze verhitting verschrompelen ze. Met behulp van deze allernieuwste lasertoepassing worden deze haarvaatjes snel en effectief verwijderd zonder de omliggende huidstructuur te beschadigen.
  Doeltreffendheid
Alle zichtbare kleine vasculaire letsels en couperose kunnen efficiënt verwijderd worden maar aangezien we de oorzaak van de couperose zelf niet kunnen aanpakken, bekomt men een langdurig doch geen definitief resultaat. Eén à twee nabehandelingen per jaar zijn bijgevolg aangewezen. Wij raden daarom aan deze laserbehandeling te combineren met de klassieke anti-couperose behandelingen op basis van uitwendige producten. Deze zullen de huid in het algemeen verstevigen en haar minder gevoelig maken voor externe invloeden.
  Voordelen
Doordat de omliggende huidstructuren bij de behandeling niet worden beschadigd, verloopt het genezingsproces zeer vlot en beperkt het zich tot een paar dagen. In de meeste gevallen ervaart de cliënt een miniem warm en prikkend gevoel tijdens iedere laserpuls, doch dit gevoel verdwijnt onmiddellijk na de puls. De behandeling wordt doorgaans zeer vlot verdragen en van enig gevaar of neveneffect is hoegenaamd geen  sprake.
Verwijdering van verspreide roodheid, couperose en kleine adertjes d.m.v. de Velure S5 laser
© 2015 huid-lasercentrum.be | ontwikkeling : Sinergio | hosting : Sio Hosting