diodelaser.jpg “Sinds jaren kies ik voor permanente haarverwijdering voor de Light Sheer Diodelaser. Niet alleen omdat de resultaten verbluffend zijn, maar ook omdat zowel comfort als veiligheid van de cliënt verzekerd zijn.”

Claudine Delbaere, zaakvoerster Huid- en Lasercentrum

Werking
De Light Sheer Diodelaser zendt een laserpuls van  820 nanometer uit. Melanine, het pigment dat onze haren kleurt, geleidt dit specifieke laserlicht zoals een koperdraad elektriciteit geleid. Het  820 nanometer laserlicht dat wordt uitgezonden zal bijgevolg door elk haartje waar het aan blootgesteld wordt tot in de haarfollikel worden geleid. In de haarfollikel ontstaat er als gevolg een thermisch effect (hitte). Deze hitte zal haartje en haarfollikel, alsook de voedselbevoorrading van het haar volledig vernietigen zodat er op deze plaats nooit meer een haartje kan groeien.
  Veiligheid en comfort
Tijdens de behandeling voorziet het toestel een permanente contactkoeling van de opperhuid (zowel voor, tijdens als na het uitzenden van het laserlicht) zodat enerzijds verbranding van de opperhuid uitgesloten wordt en anderzijds de pijn tot een comfortabel minimum beperkt kan worden.
Aangezien de pulstijd van het uitzenden van het laserlicht door de deskundige aangepast kan worden aan het huidtype, is deze behandeling geschikt voor alle fototypes (1 tot 6) zodat ook de gebruinde huid doeltreffend en veilig kan behandeld worden.
  Doeltreffendheid en tevredenheidsgarantie
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat laserontharing m.b.v. de Light Sheer Diodelaser een effectief resultaat op lange termijn garandeert (nu gecertifieerd tot 15 jaar).
Aangezien het voor een cliënt belangrijk is niet voor budgettaire verrassingen te komen staan, wordt er door Huid- en Lasercentrum in functie van het te behandelen oppervlak een vast tarief vastgesteld voor de gehele behandeling zodat een 100% tevredenheid voor een vaste prijs kan worden gegarandeerd.
Permanente haarverwijdering: efficiënt door diodelaser
© 2015 huid-lasercentrum.be | ontwikkeling : Sinergio | hosting : Sio Hosting